Intr-o cratita antiaderenta se pune uleiul de masline si buchetelele de broccoli si se calesc 2-3 minute;apoi se adauga apa , se acopera si se mai lasa 5 minute .
Se pune broccoli intr-o strecuratoare sa se scurga bine de lichid, apoi se pun intr-o tava de cuptor.
Se amesteca intr-un bol maioneza,branza Cheddar,cascavalul,ceapa verde taiata marunt,ardeiul rosu,mustarul si boiaua ,apoi se intinde uniform peste buchetelele de broccoli.
Se presara cu pesmetul si se da la cuptorul incalzit la 180 de grade timp de 20-25 de minute sau pana s-a rumenit.
Se serveste ca garnitura calda langa fripturi, gratar.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii