autor:

simona stana

» » Paste si pizza

Budinca de paste

Autor: simona stana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: simona stana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 august 2009

Ingrediente
500 grame paste fainoase din grau dur, 300 grame pastrama piept de pui, 1 ardei rosu, 4 oua, 200 ml smantana dulce, 500 grame cascaval afumat, sare,

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

4 voturi

Mod de preparare

Se fierb pastele al dente si se scurg.Separat se bat ouale in care se adauga ardeiul taiat suvite,pieptul de pui taiat marunt,400 grame cascaval ras,sare si piper dupa gust.Se toarna acest amestec peste paste si se amesteca cu grija sa nu se zdrobeasca pastele.Se pun intr-un vas termorezistent si se dau la cuptor.Dupa 20 de minute se presara deasupra restul de cascaval ras si se aseaza si rondele de rosii.Se mai da la cuptor aprox 20 min pana prinde o crusta aurie.Se servesc taiate felii calde sau reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Budinca de paste sarata la cuptor

Budinca de paste sarata la cuptor

Pastele (eu am ales penne deoarece se amesteca mai bine cu restul de ingrediente, pentru ca sunt

7 voturi    9 comentarii
30 min
Budinci
Budinca cu paste si carne de vita

Budinca cu paste si carne de vita

Am putea numi acest preparat un fel de lasagna, intrucat contine cam aceleasi ingrediente, doar ca

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Retete cu paste de la bloggeri

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Raducu Bardos , 19 februarie 2014

    am facut si eu si euper buna

  • Fara foto

    Daniela (Chef de cuisine) , 18 februarie 2014

    bun, dar costisitor

  • Fara foto

    Cojocaru Mihaela Robertina , 18 februarie 2014

    delicios

    • Eugenia Bogdan

      Eugenia Bogdan (Chef de cuisine) , 29 iulie 2011

      pur si simplu delicios!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

      O bunatate...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2009

      Ce bune sunt!!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 01 octombrie 2009

      Yammi-yammi...ce bunatate !!!Parca ai pus si feliute de rosii, nu ?

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 01 octombrie 2009

      Tare apetisante pastele acestea.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 01 octombrie 2009

      Imi plac budincutele.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 octombrie 2009

      O bunatate...

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2009

      Foarte buna reteta, o fac si eu dar cu fusilli tricolori si pun un strat de paste unul de sos, iar cascavalul il pun cu maxim 10 minute inainte de coacere, felicitari. Ai uitat sa pui smantana, dar o punem noi cand le preparam.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

4 voturi

Ingrediente

  • 500 grame paste fainoase din grau dur
  • 300 grame pastrama piept de pui
  • 1 ardei rosu
  • 4 oua
  • 200 ml smantana dulce
  • 500 grame cascaval afumat
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de simona stana
Chiftea umpluta cu oua

Chiftea umpluta cu oua

Se pune painea la inmuiat intr-un vas cu apa.Intr-un bol se pune carnea,miezul de paine stors de

20 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Salata de legume cu carne

Salata de legume cu carne

Se pun la fiert in 5litri de apa carnea cu sare,cateii de usturoi,ceapa intreaga,jumatate din legatura

9 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Salate de legume
Chiftelute cu cascaval si oua fierte

Chiftelute cu cascaval si oua fierte

Se pune painea la inmuiat intr-un vas cu apa.Intr-un bol se pune carnea,miezul de paine stors de

1 vot    4 comentarii
1h
Aperitive cu oua

Daniela (Chef de cuisine)

bun, dar costisitor

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pizza ninsa