Budinca de spanac

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Budinca de spanac

Ingrediente

  • 1 cutie spanac inghetat,450 gr.
  • 1 borcan ciupercute intregi 500 gr.
  • 300 gr branza de vaci proaspata.
  • 10 oua.
  • 8 linguri de faina.
  • 1 praf de copt Dr Oetker
  • 4 linguri smantana groasa.
  • 3 legaturi ceapa verde.
  • 2 legaturi marar verde.
  • 15 masline verzi umplute cu gogosar.
  • 3-4 catei de usturoi,taiati felioare.
  • sare, piper proaspat macinat, Vegeta fara sare, un praf de menta uscata.

Mod de preparare

Se scoate spanacul congelat si se lasa la dezghetat intr-o strecuratoare. Separat amestecam toate celelalte ingrediente: branza de vaci proaspata, cele 10 oua batute bine cu telul, 8 linguri de faina se incorporeaza bine, smantana groasa, ceapa verde, mararul verde tocat cat mai fin,maslinele taiate feliute subtiri,usturoiul la fel, sare, piper proaspat macinat, un praf de menta, vegeta fara sare si la urma spanacul scurs, amestecam bine si il punem intr-o forma la cuptor pentru cel putin 50 de minute. Daca este nevoie sa stea mai mult in cuptor, il putem lasa sa se raceasca in cuptor. Este o garnitura, foarte buna pentru friptura sau orice fel de carne pregatita.Aceasta budinca este foarte gustoasa.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa
Budinca de cozonac

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Budinca de cozonac
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise