Ingrediente
450 g pulpa de vita, taiata bucati mari, 1/4 cana seminte de in, 2 ardei jalapeno murati, tocati, 1 lingurita chimion macinat, 1/2 lingurita sare, 1/2 cana boabe de porumb, 1/3 cana frunze de coriandru tocate, 1/4 cana rosii uscate la soare, in ulei, scurse si tocate mari, 1/4 cana mustar de Dijon, 2 linguri suc proaspat de lamâie verde, 1 lingura otet din vin rosu, 2 lingurite miere, 1 ardei gras verde, taiat cubulete
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 40 min
0 voturi
Mod de preparare
2 Într-un castron, se amesteca bine carnea, semintele de in macinate, ardeii jalapeno, chimionul si sarea. Într-un castronel, se amesteca porumbul, frunzele de coriandru si rosiile uscate la soare.
3 Din amestecul de carne se formeaza patru chiftele. Se face o groapa in centrul fiecarei chiftele si se umple cu amestecul de porumb. Acesta se acopera cu carne.
4 Se incalzeste gratarul in prealabil. Se frig burgerii la 15 cm de flacara, 4 minute pe fiecare parte, ca sa iasa fripti mediu.
5 Între timp, Într-un castronel, se amesteca mustarul, sucul de lamâie verde, otetul si mierea. Se adauga ardeiul rosu. Burgerii se servesc condimentati cu sosul de ardei rosu.
Testata de: Alice85