BURITTO

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
BURITTO

Ingrediente

  • 3 lipii mari
  • 300 g muschi vita
  • 100 g pastai verzi
  • 4 ciuperci medii
  • 2 ardei grasi( rosu si galben)
  • 100 g fasole rosie boabe
  • 2 cepe
  • 1 legatura patrunjel
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Toate ingredientele se taie julien, se trag intr-o tigaie cu ulei incins. in prealabil se incinge cuptorul iar cand compozitia este aproape facuta se ruleaza cate o lipie in forma de palnie si se umple cu aceasta. Se da la cuptor cca 5-8 minute.

Buritto se serveste cald cu garnitura de salata de rosii.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Chec cu afine si merisoare

Chec cu afine si merisoare

Chec cu afine si merisoare
Salata de pui cu telina si maioneza

Salata de pui cu telina si maioneza

Reteta de salata de pui cu telina si maioneza. Salata de pui cu telina si maioneza reteta simpla. Retete de aperitive. Retete...

Salata de pui cu telina si maioneza
Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor