cafea la rece.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 jumatate de ceasca cu gheata pisata
  • 2 cescute espresso
  • 4 lingurite de ciocolata fierbinte
  • 3 lingurite ulei de masline
  • 3 lingurite zahar .
  • Frisca
  • 2 cescute lapte
  • 1 lingurita vanilie

Mod de preparare

Mai intai, amestecati cele 2 cescute de espresso cu laptele. Cand formati un amestec uniform, adaugati zaharul si ciocolata praf si dizolvati-le in compozitie. Adaugati lingurita de vanilie si o cescuta frisca, apoi gheata pisata. Amestecati pentru cca 30 de secunde, apoi turnati bautura in pahare mari, lasand loc si pentru frisca cu care se va orna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise