Reteta postata pe: 03 iunie 2008
Ingrediente
1 jumatate de ceasca cu gheata pisata, 2 cescute espresso, 4 lingurite de ciocolata fierbinte, 3 lingurite ulei de masline, 3 lingurite zahar ., Frisca, 2 cescute lapte, 1 lingurita vanilie
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
Mai intai, amestecati cele 2 cescute de
espresso cu laptele. Cand formati un amestec uniform, adaugati zaharul si ciocolata praf si dizolvati-le in compozitie. Adaugati lingurita de vanilie si o cescuta frisca, apoi gheata pisata. Amestecati pentru cca 30 de secunde, apoi turnati bautura in pahare mari, lasand loc si pentru frisca cu care se va orna.
Daca ti-a placut reteta noastra "cafea la rece." nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Cafele si ceaiuri
Pune intr-un mixer lapte adauga peste el zahar si cafea si se amesteca foarte bine.
Adauga si gheata
19 voturi
7 comentarii
5 min
Sucuri si compoturi de fructe
Se pune apa la fiert se lasa sa clocoteasca. Se pune cafeaua si se fierbe impreuna cu zahar dupa
6 voturi
4 comentarii
10 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010
Interesant !