Reteta postata pe: 04 iunie 2008
Ingrediente
cafea solubila, zahar tos, lapte, amaretto
Dificultate: Redusa | Timp: 10 min
Mod de preparare
Intr-o cana mare de ceai puneti 2 linguri de
cafea solubila si tot atata zahar tos (sa fie omogena combinatia in cana,cat zahar,atata
cafea solubila)
Puneti la fiert lapte si cand e fierbinte puneti in ceasca putin cate putin si frecati pana se face o pasta de culoarea caramelului,cu spuma.(daca puneti prea mult lapte nu mai iese)
Cand e laptele fiert il puneti peste si amestecati usor-usor.E dulce si tare. Si pentru amatoare un strop de amaretto.
Daca ti-a placut reteta noastra "cafea solubila." nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Cafele si ceaiuri
Se pune apa la fiert se lasa sa clocoteasca. Se pune cafeaua si se fierbe impreuna cu zahar dupa
6 voturi
4 comentarii
10 min
se toarna 250 ml apa clocotita peste o lingurita de flori si/sau frunze,si se lasa acoperit 10-15
6 voturi
11 comentarii
20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010
O bunatate !