Se lasa calcanul curatit si uscat 10 minute in lapte. Se degreseaza untul in felul urmator: se pune untul in tigaia incinsa, se amesteca sa nu se arda, iar atunci cand incepe sa fiarba se ia spuma, astfel incat sa ramana doar lichidul. Se scoate calcanul din lapte, se da prin faina si se prajeste in untul degresat cate 5 minute pe fiecare parte, iar apoi se pune intr-o farfurie intinsa .
Sosul se face in felul urmator: Untul se topeste pana devine maroniu, apoi se adauga patrunjelul, sare, piper si putina zeama de lamaie. se lasa la fiert 10minute dupa care se pune peste pestele prajit.
Alaturi se mai pot pune optional si cartofi natur sau orez fiert.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii