autor:

GeoGia

» » Aperitive cu carne

Carnaciori in foietaj

Autor: GeoGia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 octombrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: GeoGia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 octombrie 2015

Ingrediente
o bucata aluat foietaj congelat, un ou, 3-4 carnaciori, 50 gcascaval ras

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

13 voturi

Mod de preparare

Lasam aluatul sa se decongeleze la temperatura camerei.

Taiem aluatul in fasii subtiri.

Rulam pe fiecare carnacior fasiile de aluat, apoi ii portionam.

Asezam carnaciorii in tava in care am pus hartie de copt, apoi ii ungem cu oul batut si presaram pe fiecare cascaval ras.

Introducem tava in cuptorul incalzit pana se rumenesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori in foietaj" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
POLONICE  COLORATE

POLONICE COLORATE

Se fierb ouale apoi se dau pe razatoarea mica.Se amesteca cu cascavalul ras si se face o pasta. Apoi

3 voturi    13 comentarii
40 min
Aperitive cu carne

"Sambusek" cu carne-specific arabesti

Se pune la incins intr-o tigaie anti aderenta uleiul de masline si se caleste ceapa 2-3 minute, apoiu

12 voturi    6 comentarii
20 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Monique Julie Smith , 26 noiembrie 2015

    Like :)

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

13 voturi

Ingrediente

  • o bucata aluat foietaj congelat
  • un ou
  • 3-4 carnaciori
  • 50 gcascaval ras

Raporteaza reteta

Retete
de GeoGia
Briose cheesecake

Briose cheesecake

Am faramitat biscuitii si i-am amestecat cu untul topit.Am presat bine in fiecare forma de briosa

1 vot    0 comentarii
1h
Prajituri
Rulada cu biscuiti,fineti si cocos

Rulada cu biscuiti,fineti si cocos

Sfaramam biscuitii cat mai marunt. Amestecam biscuitii cu laptele si cacaoa. Adaugam si cele 3 linguri

14 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Muschiulet de porc rulat

Muschiulet de porc rulat

Taiem muschiuletul de porc astfel incat sa obtinem o fasie mai subtire si intreaga. Batem carnea

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
"Sambusek" cu carne-specific arabesti