Se fierbe vinul la foc iute si se adauga toate ingredientele,Se fierbe pana se ingroasa.Dupa ce s-a racit se toarna peste carne.Se lasa la macerat intre 12 si 24 ore.
Carnea se stoarce de bait si se pune intr-o tava cu putin ulei si 200 gr de apa.Peste carne se pune slanina taiata feli.Se tine la cuptor c-am 1h si 40 min.Daca mai este nevoie se pune putina apa(calda!!).Se poate servi cu cartofi pai si cu o sala de primavara.(pont:se poate face si pe gratar daca am fiert-o ca 35-40 min)
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii