Carne de vita in bait de vanat

Timp pregatire
170 minute
Complexitate
medie
Carne de vita in bait de vanat

Ingrediente

  • Bait:
  • 1 l de vin rosu dulce
  • 1 pahar de otet de calitate
  • 1 l de apa
  • o ceapa rasa mare
  • un morcov ras mediu
  • o telina rasa mica
  • 2 capatini de usturoi
  • 2-3 linguri de miere
  • 2-3 foi de dafin
  • 2-3 crengi de cimbru
  • boabe de ienibahar
  • sare piper condiment
  • carnea:
  • coaste de manzat
  • cotlet de manzat
  • slanina de porc

Mod de preparare

Se fierbe vinul la foc iute si se adauga toate ingredientele,Se fierbe pana se ingroasa.Dupa ce s-a racit se toarna peste carne.Se lasa la macerat intre 12 si 24 ore.

Carnea se stoarce de bait si se pune intr-o tava cu putin ulei si 200 gr de apa.Peste carne se pune slanina taiata feli.Se tine la cuptor c-am 1h si 40 min.Daca mai este nevoie se pune putina apa(calda!!).Se poate servi cu cartofi pai si cu o sala de primavara.(pont:se poate face si pe gratar daca am fiert-o ca 35-40 min)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa
Budinca de cozonac

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Budinca de cozonac
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise