Carnea de porc condimentata cu piper negru, sare, cimbru, coriandru, se taie cuburi si se pune in cratita cu ulei. Se prajeste in sucul propriu pe ambele parti si dupa aceea adaugam vinul. Carnea fierbe in vin pana acesta se evapora. Atunci adaugam ciupercile taiate cuburi. Cand s-au prajit ciupercile adaugam smantana si lasam sa fiarba 2 minute. Se poate servi cu garnitura de cartofi natur.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii