autor:

Alice85

» » Sosuri

Carnita de taur in sosulet.

Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 08 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 08 februarie 2010

Ingrediente
6 file de carne de taur*2 cepe*4 catei de usturoi* 1 ardei verde*2 rosii*2 foi de dafin*100 ml vin alb*sare*piper*cimbru*100 ml ulei de masline.

Dificultate: Medie Timp: 2h 20 min

8 voturi

Mod de preparare

Carnea o spalam si o taiem in bucatele mici si punem sare si piper peste ea.restul ingredientelor ceapa,ardeiul,usturoiul,si rosiile le curatam,le spalam si taiem in juliana si facem o prajela in uleiul de masline(punem prima data ceapa taiata si usturoiul intreg calim, apoi adaugam ardeiul mai lasam 5 minute invirtind din cind in cind apoi adaugam rosiile taiate in juliana) .scoatem in cana robotului si mixam bine.apoi tot in oala unde ati prajit legumele adaugam carnea si o rumenim pe de o parte si pe alta.adaugam legumele mixate,apoi vinul ,cimbrul,foile de dafin si 1,5 litru cu apa chiar 2 si punem capacul la oala (oala sub presiune)si lasam la foc mediu 1h 1/2.dupa acest timp luam capacul si mai lasam 30 min pentru a se reduce apa si a ramine sosul mai grosut. invirtim din cind in cind pentru a nu se lipi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnita de taur in sosulet." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Unt cu usturoi si marar

Unt cu usturoi si marar

Untul se lasa sa se inmoaie la temperatura camerei. Usturoiul il curatam, se taie in doua, il punem

8 voturi    10 comentarii
15 min
Sosuri
Sos de spanac

Sos de spanac

Spanacul se spala si se opareste in apa clocotita,iar apoi se pune intr-o strecuratoare. Cand s-a

5 voturi    0 comentarii
30 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010

    Pt Silvia:da Carnea poate fi de vitel,vacuta nu conteaza Pt Panseluta :eu am cumparat carnea de la macelarie(in spania).daca este de vitel atunci se va fierbe mai putin.

  • panseluta

    panseluta (Chef de cuisine) , 09 februarie 2010

    dar unde gasesti carne de taur ?se spune ca este mai buna decat cea de vaca.

  • Fara foto

    Silvia , 08 februarie 2010

    Cred ca e gustoasa mancarea.Dar de unde luam carne de taur?Cred ca poate fi si manzat,nu?

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010

      Apetisant

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010

      Multam fain :))

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010

      O bunatate...

    • Fara foto

      flori de piatra , 08 februarie 2010

      Cred ca este f. gustos ce ai preparat tu acolo.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h 20 min

8 voturi

Ingrediente

  • 6 file de carne de taur*2 cepe*4 catei de usturoi* 1 ardei verde*2 rosii*2 foi de dafin*100 ml vin alb*sare*piper*cimbru*100 ml ulei de masline.

Raporteaza reteta

Retete
de Alice85
Empanada de ton

Empanada de ton

Scoatem foile din congelator si lasam 10 min sa se dezghete. Intre timp, punem cuptorul la 180 de

13 voturi    2 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Prepararea blatului: 1- punem cuptorul la incalzit la 170 grade, caldura sus si jos . 2- batem

25 voturi    19 comentarii
1h
Torturi
Tocino de cielo

Tocino de cielo

Se fierbe apa cu zaharul, zaharul vanilat si lamiia pina ce se ingrosa (se fierbe cam vreo 15 min)

122 voturi    32 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

Alice85 (Chef de cuisine)

Pt Silvia:da Carnea poate fi de vitel,vacuta nu conteaza Pt Panseluta :eu am cumparat carnea de la macelarie(in spania).daca este de vitel atunci se va fierbe mai putin.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Crap in sos rosu cu usturoi