autor:

Alice85

» » Sosuri

Carnita de taur in sosulet.

Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 08 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 08 februarie 2010

Ingrediente
6 file de carne de taur*2 cepe*4 catei de usturoi* 1 ardei verde*2 rosii*2 foi de dafin*100 ml vin alb*sare*piper*cimbru*100 ml ulei de masline.

Dificultate: Medie Timp: 2h 20 min

8 voturi

Mod de preparare

Carnea o spalam si o taiem in bucatele mici si punem sare si piper peste ea.restul ingredientelor ceapa,ardeiul,usturoiul,si rosiile le curatam,le spalam si taiem in juliana si facem o prajela in uleiul de masline(punem prima data ceapa taiata si usturoiul intreg calim, apoi adaugam ardeiul mai lasam 5 minute invirtind din cind in cind apoi adaugam rosiile taiate in juliana) .scoatem in cana robotului si mixam bine.apoi tot in oala unde ati prajit legumele adaugam carnea si o rumenim pe de o parte si pe alta.adaugam legumele mixate,apoi vinul ,cimbrul,foile de dafin si 1,5 litru cu apa chiar 2 si punem capacul la oala (oala sub presiune)si lasam la foc mediu 1h 1/2.dupa acest timp luam capacul si mai lasam 30 min pentru a se reduce apa si a ramine sosul mai grosut. invirtim din cind in cind pentru a nu se lipi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnita de taur in sosulet." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos de usturoi 2

Sos de usturoi 2

Puneti intr-o craticioara 20 ml ulei, faina, amestecati cu un tel micut, puneti pe flacara mica a

18 voturi    5 comentarii
10 min
Sosuri
Tocanita De Porc

Tocanita De Porc

Taiati carnea de porc in cuburi mici, tocati ceapa si morcovul apoi caliti-le in putin ulei. Cand

5 voturi    2 comentarii
50 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010

    Pt Silvia:da Carnea poate fi de vitel,vacuta nu conteaza Pt Panseluta :eu am cumparat carnea de la macelarie(in spania).daca este de vitel atunci se va fierbe mai putin.

  • panseluta

    panseluta (Chef de cuisine) , 09 februarie 2010

    dar unde gasesti carne de taur ?se spune ca este mai buna decat cea de vaca.

  • Fara foto

    Silvia , 08 februarie 2010

    Cred ca e gustoasa mancarea.Dar de unde luam carne de taur?Cred ca poate fi si manzat,nu?

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010

      Apetisant

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010

      Multam fain :))

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010

      O bunatate...

    • Fara foto

      flori de piatra , 08 februarie 2010

      Cred ca este f. gustos ce ai preparat tu acolo.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h 20 min

8 voturi

Ingrediente

  • 6 file de carne de taur*2 cepe*4 catei de usturoi* 1 ardei verde*2 rosii*2 foi de dafin*100 ml vin alb*sare*piper*cimbru*100 ml ulei de masline.

Raporteaza reteta

Retete
de Alice85
Empanada de ton

Empanada de ton

Scoatem foile din congelator si lasam 10 min sa se dezghete. Intre timp, punem cuptorul la 180 de

12 voturi    2 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Prepararea blatului: 1- punem cuptorul la incalzit la 170 grade, caldura sus si jos . 2- batem

25 voturi    19 comentarii
1h
Torturi
Tocino de cielo

Tocino de cielo

Se fierbe apa cu zaharul, zaharul vanilat si lamiia pina ce se ingrosa (se fierbe cam vreo 15 min)

122 voturi    32 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

Alice85 (Chef de cuisine)

Pt Silvia:da Carnea poate fi de vitel,vacuta nu conteaza Pt Panseluta :eu am cumparat carnea de la macelarie(in spania).daca este de vitel atunci se va fierbe mai putin.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pui cu sos garam masala Pui cu sos garam masala

Portionam puiul si il uscam cu servetele absorbante, apoi il prajim il uleiul de masline pana se rumeneste putin. Adaugam apoi ceapa

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Sos de fasole si porumb Sos de fasole si porumb

Se amesteca intr-un robot de bucatarie trei sferturi din cantitatea de fasole si porumb, pana se formeaza o pasta. Apoi se rastoarna

2 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sos de spanac cu snitele din piept de pui