Carnita de taur in sosulet.

Timp pregatire
140 minute
Complexitate
medie
Carnita de taur in sosulet.

Ingrediente

  • 6 file de carne de taur*2 cepe*4 catei de usturoi* 1 ardei verde*2 rosii*2 foi de dafin*100 ml vin alb*sare*piper*cimbru*100 ml ulei de masline.

Mod de preparare

Carnea o spalam si o taiem in bucatele mici si punem sare si piper peste ea.restul ingredientelor ceapa,ardeiul,usturoiul,si rosiile le curatam,le spalam si taiem in juliana si facem o prajela in uleiul de masline(punem prima data ceapa taiata si usturoiul intreg calim, apoi adaugam ardeiul mai lasam 5 minute invirtind din cind in cind apoi adaugam rosiile taiate in juliana) .scoatem in cana robotului si mixam bine.apoi tot in oala unde ati prajit legumele adaugam carnea si o rumenim pe de o parte si pe alta.adaugam legumele mixate,apoi vinul ,cimbrul,foile de dafin si 1,5 litru cu apa chiar 2 si punem capacul la oala (oala sub presiune)si lasam la foc mediu 1h 1/2.dupa acest timp luam capacul si mai lasam 30 min pentru a se reduce apa si a ramine sosul mai grosut. invirtim din cind in cind pentru a nu se lipi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa
Budinca de cozonac

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Budinca de cozonac
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise