Se curata cepele, se taie rondele subtiri, se pun in tigaie cu putin ulei de masline si putina sare si se prajesc putin pana devin moi, amestecand mereu.
Se curata cartofii, se taie in jumatate si se pun intr-o tava unsa cu ulei. Deasupra se pune ceapa si se da in cuptorul cald la 180°C pentru aproape o ora.
Se servesc calde simple sau ca si garnitura.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii