autor:

anuta

» » Mancaruri cu carne

Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 februarie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 februarie 2018

Ingrediente
6 ciocanele pui ,4 bucati de muschi nproaspat de porc,4 bucati de kaizer,o lingura de legume deshidratate fara sare, lingurita de amestec de condimente uscate(oregano,busuioc,cimbrisor,dafin,piper),sare 100 ml ulei de masline,un morcov mai mare 5-6 cartofi mari,2-3 catei de usturoi, verde

Dificultate: Medie Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit,se sareaza si se condimenteaza si fiecare bucata se umple cu o bucata de kaizer apoi se ruleaza si se aseaza intre ciocanele.Cartofii se curata si se taie cubulete,morcovul curata se feliaza si se aseaza intre ciocanele si rulouri.Se stropesc cu uleiul de masline,sa sereaza,si se condimenteaza cu legumele deshidratate si condimentele uscate,se presara usturoiul feliat,.Se adauga si apa atat cat sa acopere un pic cartofii apoi se da tava la cuptor pana se rumenesc usor,se intorc ciocanelele si rulourile si se mai lasa cat sa rumeneasca.Se serveste cu mara verde presarat deasupra.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tochitura de porc cu sos de rosii si cartofi natur

Tochitura de porc cu sos de rosii si cartofi natur

Se toaca marunt o ceapa si se pune la calit in putin ulei cu apa, pentru 3-4 min. Carnea se taia

1 vot    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Piept de rata cu sos de zmeura si pere in vin alb

Piept de rata cu sos de zmeura si pere in vin alb

Crestam pielea de pe pieptul de rata. Asezam in tigaia incinsa cu pielea pentru inceput. Lasam 10

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 6 ciocanele pui ,4 bucati de muschi nproaspat de porc,4 bucati de kaizer,o lingura de legume deshidratate fara sare, lingurita de amestec de condimente uscate(oregano,busuioc,cimbrisor,dafin,piper),sare 100 ml ulei de masline,un morcov mai mare 5-6 cartofi mari,2-3 catei de usturoi, verde

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

2 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

1 vot    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru. Într-o tavă cu un strat subţire de ulei se aşază

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Coronita de limba cu sos picant dulce acrisor