Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit,se sareaza si se condimenteaza si fiecare bucata se umple cu o bucata de kaizer apoi se ruleaza si se aseaza intre ciocanele.Cartofii se curata si se taie cubulete,morcovul curata se feliaza si se aseaza intre ciocanele si rulouri.Se stropesc cu uleiul de masline,sa sereaza,si se condimenteaza cu legumele deshidratate si condimentele uscate,se presara usturoiul feliat,.Se adauga si apa atat cat sa acopere un pic cartofii apoi se da tava la cuptor pana se rumenesc usor,se intorc ciocanelele si rulourile si se mai lasa cat sa rumeneasca.Se serveste cu mara verde presarat deasupra.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii