1. Se adauga intr-o tigaie 50 ml ulei de masline si se lasa sa se incinga. Se adauga apoi ceapa uscata taiata marunt, ceapa verde, usturoiul verde si usturoiul uscat, toate maruntite.
2. Se curata cartofii, se spala si se taie cubulete.
3. Rosiile se spala si se dau pe razatoarea mare pentru a indeparta coaja.
4. Cand ceapa si usturoiul s-au inmuiat se adauga cartofii taiati cuburi si supa de legume si se la sa la foc mic 15 min.
5. Apoi se adauga rosiile date pe razatoare, sarea, piperul si boiaua si se mai lasa la fiert 15 min pana ce compozitia scade.Se adauga deasupra patrunjel tocat marunt.
6. Eu am sevit aceasta garnitura cu bucatele de pui la rotisor si cu salata de cruditati.
7. Se poate servi cu orice fel de friptura, sau combinata cu alte garnituri de legume.
Bon apetit!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii