Cartofi de primavara

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Cartofi de primavara

Ingrediente

  • - 6 cartofi de marime medie;
  • - 500 ml supa de legume;
  • - 50 ml ulei de masline;
  • - 1 ceapa uscata;
  • - 1 legatura ceapa verde;
  • - 1 legatura usturoi verde;
  • - 3-4 catei de usturoi;
  • - 4 rosii;
  • - 2 linguri pasta de rosii;
  • - sare;
  • - piper;
  • - boia de ardei;
  • - patrunjel verde;

Mod de preparare

1. Se adauga intr-o tigaie 50 ml ulei de masline si se lasa sa se incinga. Se adauga apoi ceapa uscata taiata marunt, ceapa verde, usturoiul verde si usturoiul uscat, toate maruntite.

2. Se curata cartofii, se spala si se taie cubulete.

3. Rosiile se spala si se dau pe razatoarea mare pentru a indeparta coaja.

4. Cand ceapa si usturoiul s-au inmuiat se adauga cartofii taiati cuburi si supa de legume si se la sa la foc mic 15 min.

5. Apoi se adauga rosiile date pe razatoare, sarea, piperul si boiaua si se mai lasa la fiert 15 min pana ce compozitia scade.Se adauga deasupra patrunjel tocat marunt.

6. Eu am sevit aceasta garnitura cu bucatele de pui la rotisor si cu salata de cruditati.

7. Se poate servi cu orice fel de friptura, sau combinata cu alte garnituri de legume.

Bon apetit!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise