Cartofi se fierb in coaja, in vas separat se fierb ouale. Se decojesc cartofi se taie felii, la fel procedam si cu ouale.Pe cartofi punem sare, piper, si vegeta si amestecam cu grija.In caz ca folosim carnat cu sunca este bine sal lasam 5 minute in apa clocotita, apoi il feliem.
In vas de iena pe care il ungem cu unt si incepem sa aranjam:
Un rand de cartofi
Putini carnati
Putine oua
Ultimul strat trebuie sa fie cartofii.
Luam un vas in care batem oul adaugam smantana si laptele,se poate pune putina sare dupa gust si se toarna peste cartofi.
Se pune la cuptor preincalzit la 180c si se lasa 40min.
Cea mai adecvata salata este de salata verde cu ridichi rosii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii