Azi am incercat reteta de \" Cartofi Hasselback\" dupa ce am vazut-o la Miha, care la randul ei s-a inspirat din E-retete. Aceeasi reteta dar sub numele de \" cartofi a la suedoise\"o gasim si la Cristina P. Sunt o bunatate ,incearca si tu si nu vei regreta!
Asadar:
Cartofii se curata de coaja si se spala bine .Taiem apoi, in fiecare ,felii subtiri dar avem grija sa nu taiem pana jos. Dupa cum ne invata Cristina, facem asa: punem cartoful intr-o lingura si taiem , marginea lingurei va opri cutitul.
Frecam untul spuma apoi il amestecam cu sare, piper, putin rozmarin,putin busuioc, usturoiul pisat, ceapa verde taiata foarte marunt si mararul tocat foarte fin.
Din pasta obtinuta luam cate putin cu un cutit si introducem in fiecare felie de cartof.
Punem cartofii intr-un vas termorezistent si
ii dam la cuptor pentru o ora. Vedem daca sunt gata incercand cu o furculita.
Se servesc calzi, ca atare sau ca garnitura.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii