Reteta postata pe: 10 aprilie 2013
Ingrediente
800 g de cartofi, O jumatate de ceapa, O jumatate de ardei rosu, 100 g de carnat picant, 250 g de cabanos afumat, 1 plic de la knor condiment pentru cartofi ,,frantuzesti , 200 ml de apa, 100 ml de smantana, 150 g de cascaval ras, Sare, piper, putin usturoi pudra dupa gust, putin unt si pesmet pentru tava
Dificultate: Redusa | Timp: 45h
Mod de preparare
Cartofii ii punem la fiert cu coaja, intre timp curatam ceapa si ardeii pe care ii tocam marunt, marunt sau cu ajutorul unui robot de bucatarie, carnaciorul si becanul il taiem marunt si le punem toate intr-o tigaie la calit , cartofii cind s-au fiert pe jumate le dam la racit, tava o ungem cu unt si o presaram cu pesmet taiem cartofii rondele si adaugam compozitia de ceapa, ardei si mezeluri peste ea condimentam putin si dam al doilea strat de cartofi iar condimentam.
Plicul de la knorr amestecam cu apa si smintina bine bine si adaugam peste cartofi si presarem cascavalul ras deasupra dam la cuptor circa 30 de minute cind se va rumeni frumos deasupra veti fi sigur ca este gata.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se curata cartofii si se taie cubulete. Se pun la prajit cateva minute, cat sa se inmoaie, nu sa
28 voturi
16 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofii se curata, se spala, se taie in sferturi si se introduc la cuptorul incins. Cand sunt aproape
7 voturi
7 comentarii
20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate