Se spala cartofii si se pun la fiert cu tot cu coaja.
Se fierb cat sa ramana destul de tari, sa nu se farame cand ii scobim.
Dupa ce au fiert ii scurgem de apa si-i lasam sa se raceasca.
II curatam de coaja si ii scobim cu grija.
Amestecam intr-un castron miezul de la un cartof cu branza, mararul, oul si o lingura de smantana.
Umplem cartofii cu compozitia de branza, ii punem intr-un vas si-i bagam ii cuptorul incins pentru 20-25 de minute.
Inainte de a-i baga in cuptor ii stropim cu putin ulei de masline.
II scoatem cand s-au rumenit si ii servim cu smantana.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii