Cartofii,spalati bine,se fierb cu 1 lingurita sare,sa intre cutitul in ei, dar sa nu fie moi;se curata fierbinti,se lasa sa se raceasca.Cind sint reci se taie in 4-6 bucati(sau mai multe,depinde de marimea cartofilor).Se prajesc,apoi,in cele 75 ml ulei;se pune sare si piper, dupa gust.Se pune patrunjelul;se amesteca;se stinge focul si se scurge uleiul,daca este.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii