Cartofii se taie rondele cam de un deget si se pun la fiert in apa cu putina sare. Nu se fierb complet ci cam jumatate din timpul normal de fierbere (adica vreo 10 min pentru cartofii albi si 15 pt cei rosii).
Intre timp se caleste ceapa cu sare si cu kaizerul.
Se unge un vas de yena cu unt si se aseaza un rand de cartofi, un rand de ceapa cu kaizer, feliutele de cascaval si piper si sare, apoi din nou un rand de cartofi, kaizer cu ceapa si piper.
Se pune un deget de apa si se da vasul la cuptor (bine incalzit in prealabil) acoperit cu folie de aluminiu cam 15 minute. Dupa ce cartofii s-au facut bine se scoate folia si se adauga deasupra ouale batute cu smantana.
Eventual se mai poate presara si cascaval si se mai da la cuptor pana se rumeneste(cam inca vreo 10 minute).
Se serveste cald, este un fel foarte satios care nu necesita acompaniament dar daca doriti il puteti servi ca garnitura la pui pane sau prajit.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii