Ingrediente
5 cartofi, 100g branza de burduf, 100g sunca, 1 ceapa, sare, piper, boia de ardei, smantana
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
45 voturi
Mod de preparare
Se prajesc in unt ceapa si sunca taiate marunt. Se poate adauga putina boia de ardei pentru culoare.
Se amesteca branza, ceapa cu sunca prajite si ce am luat din cartofi pana se omogenizeaza. Se adauga sare si piper dupa gust.
Cu compozitia rezultata umplem cartofii. Mai putem presara putin piper si boia de ardei pe deasupra pentru aspect. Punem cartofii intr-o tava unsa cu ulei sau unt si ii bagam la cuptor, la foc mediu, 10 minute.
Cartofii astfel preparati se servesc calzi, cu smantana.
Pofta buna!
Bia Mih , 04 februarie 2015
usor de facut!! nice!!
Garbovan Diana , 04 februarie 2015
merg si cu ciuperci
Cornelia Bujor , 04 februarie 2015
Diana Monica Romaneste stii?
Adelina Zagoreanu , 04 februarie 2015
cu branza si spanac sunt foarte buni--
Liviana Rosu , 04 februarie 2015
Multumesc pentru reteta .
Postumia Barzic , 04 februarie 2015
postumia barzic
Tatiana Vlad , 04 februarie 2015
o adevarata minune.....
Diana Monica , 10 iulie 2014
Susan Bienstock Burke Potatoes stuffed with ham and cheese 5 potatoes 100g cheese 100g ham 1 onion salt pepper paprika cream Boil the potatoes in their skins. Drain, let them cool a few minutes and peel them then cut them in half and scrape the middle. Fry onions and chopped ham in butter. You can add a little paprika for color. Mix cheese, onion, bacon and what we took from the potatoes until smooth. Add salt and pepper to taste. Fill the potatoes with the resulting composition . We can sprinkle a little pepper and paprika over them. Put potatoes in a pan greased with oil or butter and bake at medium heat for 10 minutes. Potatoes thus prepared are served warm with cream.
Susan Bienstock Burke , 09 iulie 2014
OK. I'll bite. What are these...and how do you make them?
Alexandra Flowers , 09 iulie 2014
Foarte buni si cu brinza si spanac, pentru cei care nu vor sa amestece carne si cu brinza, sau pentru vegetarieni.
bebino (Chef de cuisine) , 19 iunie 2012
Sunt mortali. Mersi!
mac myra (Chef de cuisine) , 07 octombrie 2011
Arata foarte bine................mi sa facut pofta.