Reteta de castraveti la borcan. Castraveti la borcan conservati pentru iarna.
Se spala bine borcanele si se scurg.
Se spala castravetii, se curata ceapa si usturoiul, morcovii.
Se taie rondele ceapa si morcovii.
Se asaza in borcane cum va pricepeti mai bine. Se pune sarea, zaharul, otetul si apoi se completeaza cu apa.
Se infileteaza capacele si se fierb la baie de abur 15 minute, pana isi schimba culoarea.
Se lasa la racit si se depoziteaza in camara. Spor la treaba!
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii