Se curate castravetii de tot, se taie mic nu se da prin razatoare. Se piseaza usturoiul, se adauga in iaurt se amesteca dupa aceia se adauga castravetii, mararul, sarea, daca aveti menta se amesteca toate se pune in castronele se ornamenteaza cu marar sau menta sau un pic de ulei se stopeste deasupra fara amestecare . Acest ceacik se face atunci cind se aseaza masa fiindca iaurtul lasa apa se face cit se maninca a doua zi nu mai e bun. Se foloseste

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii