autor:

Fara foto

» » , , Fripturi, Mancaruri cu carne, Retete la gratar

Ceafa de porc la gratar cu legume

Autor: dantes (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 mai 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dantes (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 mai 2017

Ingrediente
ceafa de porc-cate 1 felie de portie, 50 ml ulei, 1 sticla cu bere, sare, piper, praf de usturoi, boia dulce, Pentru garnitura, 1/2 varza proaspata, 1 morcov, 1 mar, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Feliile de ceafa se spala, se sterg bine de apa si se ung cu ulei, pe ambele parti si se condimenteaza dupa gust, dupa care se lasa 30 de minute sa patrunda bine aroma condimentelor. Se pun feliile de ceafa pe gratarul bine incins si se lasa pe fiecare parte, 7-10 minute, in functie de grosimea feliilor si se stropesc din cand in cand, cu bere.

Pentru garnitura, taiem julien varza, morcovul si marul, condimentam cu sare si piper si le amestecam bine.

Cine doreste, poate adauga pe farfurie si cativa cartofi prajiti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la gratar cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete la gratar
Mamaliga la grill cu branza si rosii uscate in ulei

Mamaliga la grill cu branza si rosii uscate in ulei

Mamaliga, se face normal din cantitatile stiute de voi din apa, sare si faina de malai. Trebuie sa

1 vot    0 comentarii
50 min
Retete la gratar
Gratar cu garnitura de legume

Gratar cu garnitura de legume

Se pregateste fleica si se portioneaza astfel incat sa obtinem cate 2 felii de persoana (deci 8 felii

3 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Retete la gratar

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • ceafa de porc-cate 1 felie de portie
  • 50 ml ulei
  • 1 sticla cu bere
  • sare
  • piper
  • praf de usturoi
  • boia dulce
  • Pentru garnitura
  • 1/2 varza proaspata
  • 1 morcov
  • 1 mar
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de dantes
Pulpa de miel umpluta

Pulpa de miel umpluta

Se pune la fiert mai intai carnea de porc apoi maruntaiele de miel, cand sunt aproape fierte se scot

25 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Pasti
Spuma de zmeura

Spuma de zmeura

Se pun toate ingredientele in bol si se mixeaza bine pana cand rezulta o spuma tare.se pune in pahare

7 voturi    0 comentarii
10 min
Dulciuri diverse
Galuste cu prune

Galuste cu prune

Se fierb cartofii in coaja,se curata si se dau pe razatoarea mica.Se amesteca cu faina si un varf

6 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Retete la gratar

Risotto cu pui fript si dovlecel Risotto cu pui fript si dovlecel

Pulpele si zucchini se condimenteaza similar, in afara faptului ca la pui adaugam usturoiul zdrobit iar la zucchini zeama de la jumatate

0 voturi    0 comentarii
2h 50 min
Fripturi
Frigarui cu porc si legume Frigarui cu porc si legume

Se taie carnea de porc în cuburi măricele. Se curăță, se despielițează și se spală ciupercile, apoi se taie în

1 vot    5 comentarii
1h 40 min
Retete de Pasti
Aripi de pui picante, la gratar, in saramura