Ceai rece de crizanteme

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O jumatate de pachet de flori de crizanteme albe, uscate
  • 4-4,5 l apa
  • miere sau zahar candel dupa gust

Mod de preparare

Se spala florile de crizantema sis se pun intr-o cratita mare impreuna cu apa. Se lasa apa sa dea in clocot , se da focul mic si se lasa sa fiarba o jumatate de ora. Daca se foloseste zahar, se adauga in aceasta etapa. Se ia cratita de pe foc, se lasa ceaiul sa se raceasca puti, apoi se strecoara intr-o supiera sau un bol. Se lasa ceaiul sa se raceasca de tot si se tine la frigider inainte de afi servit.Acest ceai este o bautura ideala pentru petrecerile din verile toride.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise