Se spala florile de crizantema sis se pun intr-o cratita mare impreuna cu apa. Se lasa apa sa dea in clocot , se da focul mic si se lasa sa fiarba o jumatate de ora. Daca se foloseste zahar, se adauga in aceasta etapa. Se ia cratita de pe foc, se lasa ceaiul sa se raceasca puti, apoi se strecoara intr-o supiera sau un bol. Se lasa ceaiul sa se raceasca de tot si se tine la frigider inainte de afi servit.Acest ceai este o bautura ideala pentru petrecerile din verile toride.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii