Chec aperitiv in Philips Multicooker

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Chec aperitiv in Philips Multicooker

Ingrediente

  • 150 g faina alba cernuta
  • 6 oua
  • 1lingurita si jumatate praf de copt
  • 4 linguri de ulei
  • 200 g masline verzi (taiate)
  • 200 g cascaval razuit pe razatoarea cu gauri mici
  • 150 g gogosar proaspat rosu si verde
  • cateva cubulete de salam afumat
  • 3-4 ciupercute
  • 1 crenguta patrunjel verde tocat.

Mod de preparare

Ouale se bat bine pana isi dubleaza volumul, se adauga faina alba cernuta si praful de copt, se amesteca pana la incorporarea lor. Se incorporeaza uleiul, maslinele, cascavalul razuit si gogosarul.

Compozitia obtinuta se toarna in oala aparatului unsa cu ulei si tapetata cu faina. Nivelati cu o spatula.

Apasati butonul Menu, selectati programul Bake, temperatura la 180 grade C. Apasati Cooking Time si selectati 45 de minute.

Apasati Start si inchideti capacul.

Dupa finalizare, deconectati aparatul de la sursa de curent. Lasati checul sa se raceasca, scoateti-l din vasul interior, portionati-l si asezati-l pe farfurie.

Mai multe retete pe blogul: http://dulcesarat.blogspot.com/

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa
Budinca de cozonac

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Budinca de cozonac
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise