Untul si galbenusurile le frecam cu zaharul. Separat batem albusurile spuma tare. Peste galbenusuri adaugam treptat albusurile amestecand cu o lingura de lemn, apoi adaugam coaja rasa fin de la o portocala si zeama de la o portocala, mierea si o lingura de faina si le amestecam pe toate. Apoi, adaugam iaurtul, restul de faina, praful de copt, nuca taiata, nuca de cocos si amestecam usor.Se mai pot adauga si coji de portocala taiate cubulete mici. Ungem o tava de chec cu ulei, punem hartie de copt si punem compozitia in tava. Eu am mai lasat putin din compozitie si am mai adaugat 1 lingurita de cacao si am pus-o in tava peste compozitia galbena pe mijloc. Introducem tava la cuptor timp de 45 de minute pana se rumeneste.
Pofta buna!
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii