Separam albusurile de galbenusuri. Frecam albusurile cu zaharul adaugat treptat pana obtinem o spuma., si galbenusurile separat cu sarea si uleiul adaugat treptat ca la maioneza. Adaugam aceasta \" maioneza \", peste albusuri, punem praful de amoniac, cana cu lapte, faina ( treptat ), vanilia, un picut de esenta de rom si mestecam cu lingura pana obtinem o compozitie omogena. Turnam compozitia in tavi ( unse cu ulei si prafuite cu faina ), pastrand o mica cantitate pe care o amestecam cu praful de cacao si o punem apoi peste compozitia din tavi, la mijlocul ei. Dam la cuptor.si verificam cu scobitoarea cand e gata .Pofta buna copii !!!! PROVERB ALBANEZ : Mai bine s-o patesti o data decat sa te temi intr-una .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii