1)Untul moale se bate spuma cu zaharul si coaja rasa de la portocala(e).Albusele se bat spuma,iar galbenusele se adauga pe rand la comp.de unt,ca la maioneza batand bine dupa fiecare(portughezi adauga ouale intregi,si bat bine dupa fiecare,apoi adauga toata faina si praful de copt,in ultimul rand sucul)...eu am preferat sa le bat separat.2)Se adauga jumate din cant.de albuse si faina,apoi restul cu praful de copt.La sfarsit se adauga sucul,cate putin si se bate bine.3)Se unge cu unt si se tapiteaza cu faina o forma rectangulara sau care va place,se toarna aluatul si se da la copt 35-40 min la foc mediu.Se poate decora cu felii de portocala optional.Se gaseste in toate cafenelele, merge la cafea,ceai,si de ce nu cu un pahar de suc de portocale!Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii