Intr-un castron se bat ouale, se amesteca cu laptele de cocos, sare, piper,1-2 linguri condimente pentru pui,se adauga pieptul taiat fasii, se amesteca bine si se lasa la marinat 1h sau indicat ar fi pana a doua zi.
Intr-o punga se amesteca faina de orez, pesmetul, parmezanul, se scoate carnea de la marinat si se introduce in punga; se scutura bine punga pana se acopera bine toate bucatile de carne, apoi se prajesc in baie de ulei incins.
Se scot pe prosoape de hartie si se servesc cu cartofi prajiti sau orice alta garnitura si salata de sezon.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii