Intr-un castron se bat ouale, se amesteca cu laptele de cocos, sare, piper,1-2 linguri condimente pentru pui,se adauga pieptul taiat fasii, se amesteca bine si se lasa la marinat 1h sau indicat ar fi pana a doua zi.
Intr-o punga se amesteca faina de orez, pesmetul, parmezanul, se scoate carnea de la marinat si se introduce in punga; se scutura bine punga pana se acopera bine toate bucatile de carne, apoi se prajesc in baie de ulei incins.
Se scot pe prosoape de hartie si se servesc cu cartofi prajiti sau orice alta garnitura si salata de sezon.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii