Se caleste ceapa si usturoiul taiata marunt in putin ulei. Se adauga pasta de rosii sau bulionul si condimentele, fara scortisoara. Se lasa sa dea in clocot si se adauga feliile de cartof.Se adauga apa fierbinte pana acopera cartofii. Se lasa sa fiarba la foc mic pana cand cartofii sunt aproape gata. Intre timp se pregatesc chiftelele. Se amesteca bine carnea cu 1 ou, pesmet, cartoful si ceapa rasa, usturoiul, sare, piper, boia si patrunjelul tocat. Se formeaza chiftele nu prea mari si se prajesc, trecindu-le intai prin faina si apoi in ou batut cu putina apa.Cand chiftelele sunt gata se aseaza deasupra cartofilor, se presara cu vegeta si scortisoara. Se lasa la foc mic sa fiarba cam 1/2 ora
Mancarea e recomandata pentru zilele de iarna sau innorate, da un miros placut de scortisoara in casa.
Pofta buna !
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii