Dovleceii curatati de coaja se dau prin razatoarea mare, se sareaza si se lasa la scurs cca o ora.
Apoi se storc in pumn si se pun intr-un castron.
Peste dovlecei se pune casul ras, usturoiul zdrobit, sare, piper, vegeta, faina si ouale bayute bine. Patrunjelul si mararul se taie marunt si se adauga peste dovlecei.
Se modeleaza chiftelute mai aplatizate si se prajesc in ulei incins!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii