Se pune fasolea de seara, la umflat.
Se pune fasolea de seara, la umflat, a doua zi se pune la fiert, dupa 15-20 minute, se scurge, se clateste fasolea si se pune din nou la fiert, in apa fierbinte.
Cand incepe sa fiarba, se adauga ceapa, morcovul, pastarnacul, curatate si taiate cuburi, frunza de dafin si 1 lingurita rasa cu sare.
Dupa ce totul este fiert, se scurge fasolea foarte bine, se paseaza cu furculita (nu trebuie sa rezulte o pasta), se adauga miezul de paine inmuiat si bine stors, verdeata taiata marunt, piper, cimbru, usturoiul pisat si se omogenizeaza bine totul.
Se formeaza chiftelute, se trec prin faina, se prajesc in ulei si se scot pe hartie de bucatarie.
Pentru garnitura, se pun semintele la fiert in apa, cu putina sare, dupa 15-20 minute, se strecoara semintele si se amesteca cu putin ulei.
Pe farfurie se face o insula cu seminte, alaturi chiftelutele si se servesc.
Drept garnitura, fiecare foloseste ce are si ce doreste, cartofi, orez, paste sau se consuma fara garnitura.
Prajitura rapida cu capsuni, fara coacere, aromata si delicioasa! Un desert usor de preparat, cu piscoturi, crema de...
Prajitura rapida cu capsuni. Reteta fara coacere, aromata si absolut delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaDescopera cum sa prepari chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi, o reteta delicioasa si usor de preparat....
Chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi. Reteta delicioasa si usor de preparatRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii