Eu chiftelele le fac asa: punem carnea intr`un bol adaugam oul ceapa tocata marunt , morcovul si cartoful date pe razatoarea mica si stoarse bine,sare piper patrunjel sau marar.Acum mestecam bine formam niste bilute si le punem in ulei incins pana se rumenesc putin.asezam chiftele pe un servetel absorbant.
Sosul niciodata nu il fac la fel ce legume am eu le pun.
Adaugam intr`un tuci(sau cratita)putin ulei si usturoiul pana cuprinde o culoare Inchisa apoi adaugam ceapa ardeii morcovul si dovleelul toate tocate marunt lasam sa se caleasca 10 min adaugam putina apa pasta de tomate si faina , lasam pana se ingroase sosul nu incetati de a mesteca !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii