autor:

nicerose

» » Sosuri

Chutney de coriandru( Dhania chutney)

Autor: nicerose (Chef de cuisine)   
   Specific: 

India


    Reteta postata pe: 14 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nicerose (Chef de cuisine)   
Specific:  

India


Reteta postata pe: 14 iulie 2010

Ingrediente
1 cana coriandru proaspat tocat, 1 rosie mare, 1 ceapa mare, 3-4 ardei verzi iuti, sare dupa gust, 1 lingura suc de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

2 voturi

Mod de preparare

Se amesteca in blender sau in robot ingredientele in afara de sare si sucul de lamaie cu putina apa cat sa se faca o pasta fina.Se adauga sarea si sucul de lamaie si se amesteca.

Nu trebuie sa fie lichid.

Se poate folosi cu mancaruri care contin carne,cu orez,cu kebab,se mai poate pune in iaurt (raita).
Daca ti-a placut reteta noastra "Chutney de coriandru( Dhania chutney)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Paste cu creveti si mazare

Paste cu creveti si mazare

Uleiul se incinge intr-o tigaie apoi se adauga usturoiul si se caleste cateva secunde (avand grija

6 voturi    1 comentariu
30 min
Sosuri
Sote de inimi de curcan

Sote de inimi de curcan

Ceapa data prin razatoare se caleste in unt, dupa care se innabusa cu apa. Se pun inimile taiate,

2 voturi    3 comentarii
30 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    Daca e iute e bun ca sos la garnitura.

  • nicerose

    nicerose (Chef de cuisine) , 17 iulie 2010

    L-am facut pana acum de nu stiu cate ori dar nu m-am gandit sa fac si o poza....:) Bine ca ai pus tu o poza Mihaela....:)

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 17 iulie 2010

    In limba araba coriandru se numeste "kuzbara" si este este foarte folosit, atat verde cat si uscat. Asa arata preparatul final.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 17 iulie 2010

      Foarte aromat! Eu il fac la fel , dar cu rosiile calite in putin ulei de masline.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

      Un sos tare gustos!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 cana coriandru proaspat tocat
  • 1 rosie mare
  • 1 ceapa mare
  • 3-4 ardei verzi iuti
  • sare dupa gust
  • 1 lingura suc de lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de nicerose
Vinete umplute

Vinete umplute

Se da drumul la cuptor. Se spala vinetele si se taie pe jumatate pe lungime lasand coada intacta. Pe

5 voturi    3 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Orez cu pui(Chicken masala rice)

Orez cu pui(Chicken masala rice)

Se incalzeste uleiul,se prajeste puiul bine,se adauga ceapa,ghimbirul,morcovul si mazarea.Se adauga

4 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Chapli Peshawari Kebab

Chapli Peshawari Kebab

Se amesteca toate ingredientele,in afara de ou,foarte bine.Se lasa deoparte pentru 1/2 ora sa se

4 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Daca e iute e bun ca sos la garnitura.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pesto de patrunjel Pesto de patrunjel

Patrunjelul se taie mai marunt si impreuna cu oregano taiat marunt, sare si uleiul de masline se dau la blender pana se obtine o pasta. Se

0 voturi    0 comentarii
15 min
Conserve si muraturi
Suc de rosii cu ardei kapia rosu Suc de rosii cu ardei kapia rosu

Rosiile bine spalate se taie feliute si se indeparteaza petele, cotoarele, oprind numai partea sanatoasa si coapta, apoi se dau prin

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Sos de usturoi (Sos Yoli)