autor:

nicerose

» » Sosuri

Chutney de coriandru( Dhania chutney)

Autor: nicerose (Chef de cuisine)   
   Specific: 

India


    Reteta postata pe: 14 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nicerose (Chef de cuisine)   
Specific:  

India


Reteta postata pe: 14 iulie 2010

Ingrediente
1 cana coriandru proaspat tocat, 1 rosie mare, 1 ceapa mare, 3-4 ardei verzi iuti, sare dupa gust, 1 lingura suc de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

2 voturi

Mod de preparare

Se amesteca in blender sau in robot ingredientele in afara de sare si sucul de lamaie cu putina apa cat sa se faca o pasta fina.Se adauga sarea si sucul de lamaie si se amesteca.

Nu trebuie sa fie lichid.

Se poate folosi cu mancaruri care contin carne,cu orez,cu kebab,se mai poate pune in iaurt (raita).
Daca ti-a placut reteta noastra "Chutney de coriandru( Dhania chutney)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
pasta de usturoi

pasta de usturoi

se curata usturoiul si se piseaza bine cu sate, dupa aceea se freaca cu ulei (ca la maioneza) dupa

4 voturi    3 comentarii
30 min
Sosuri
Pesto alla genovese

Pesto alla genovese

Puneti usturoiul cu putina sare de mare si busuiocul intr-un mojar sau intr-un blender si mixati

2 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    Daca e iute e bun ca sos la garnitura.

  • nicerose

    nicerose (Chef de cuisine) , 17 iulie 2010

    L-am facut pana acum de nu stiu cate ori dar nu m-am gandit sa fac si o poza....:) Bine ca ai pus tu o poza Mihaela....:)

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 17 iulie 2010

    In limba araba coriandru se numeste "kuzbara" si este este foarte folosit, atat verde cat si uscat. Asa arata preparatul final.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 17 iulie 2010

      Foarte aromat! Eu il fac la fel , dar cu rosiile calite in putin ulei de masline.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

      Un sos tare gustos!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 cana coriandru proaspat tocat
  • 1 rosie mare
  • 1 ceapa mare
  • 3-4 ardei verzi iuti
  • sare dupa gust
  • 1 lingura suc de lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de nicerose
Vinete umplute

Vinete umplute

Se da drumul la cuptor. Se spala vinetele si se taie pe jumatate pe lungime lasand coada intacta. Pe

5 voturi    3 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Orez cu pui(Chicken masala rice)

Orez cu pui(Chicken masala rice)

Se incalzeste uleiul,se prajeste puiul bine,se adauga ceapa,ghimbirul,morcovul si mazarea.Se adauga

4 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Chapli Peshawari Kebab

Chapli Peshawari Kebab

Se amesteca toate ingredientele,in afara de ou,foarte bine.Se lasa deoparte pentru 1/2 ora sa se

4 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Daca e iute e bun ca sos la garnitura.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Sos de carne