Intr-o tigaie se pune ceapa tocata marunt, 4 linguri de apa 4 linguri de ulei si se inabuse pina devine ceapa sticloasa.
Painea se inmoaie in lapte (sau apa), se stoarce.
Intr-un castron se amesteca carnea, ceapa, painea, piperul, nucsoara, sarea, ouale batute, verdeata tocata, daca este prea tare compozitia se mai adauga apa si se amesteca. Se modeleaza ciftelele cu mana muiata in ulei, nu se dau prin faina, se prajesc in ulei. Sunt gustoasa calde si reci.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii