Cernem printr-o sită rară cacao-ul și laptele praf.
Punem zahărul și apa la fiert, amestecăm tot timpul și lăsăm să fiarbă cel puțin 5 minute.
Îl luăm de pe foc și adăugăm untul în bucățele și amestecăm în continuare până când se topește untul. Dacă dorim să folosim diferite arome acum este momentul să le adăugăm.
Turnăm compoziția peste cacao și laptele praf. Amestecăm foarte bine compoziția. Adăugăm după gust semințe, fructe uscate sau lăsăm ciocolata simplă.
Turnăm compoziția peste cacao și laptele praf. Amestecăm foarte bine compoziția. Adăugăm după gust semințe, fructe uscate sau lăsăm ciocolata simplă.
Poate fi feliată când s-a răcit complet(timp de răcire la frigider 8 ore).
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii