Se spala carnea,se taie bucati si se pune la fiert.Se spumuieste si se lasa la fiert pina se fierbe carnea.Intre timp calim ceapa,morcovii,ardeiul si la sfirsit adaugam si orezul.Dupa ce s-a fiert carnea,punem zarzavatul calit si adaugam si telina si le mai lasam sa fiarba cca 15 -20 de minute,apoi acrim cu sare de lamiie,se da in clocot,se potriveste de sare si se drege cu o cana de smintina amestecata cu ouale si la final puteti pune si putin patrunjel(noua asa ne place).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii