Se spala carnea,se taie bucati si se pune la fiert.Se spumuieste si se lasa la fiert pina se fierbe carnea.Intre timp calim ceapa,morcovii,ardeiul si la sfirsit adaugam si orezul.Dupa ce s-a fiert carnea,punem zarzavatul calit si adaugam si telina si le mai lasam sa fiarba cca 15 -20 de minute,apoi acrim cu sare de lamiie,se da in clocot,se potriveste de sare si se drege cu o cana de smintina amestecata cu ouale si la final puteti pune si putin patrunjel(noua asa ne place).
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii