Se spala bine oaselele afumate si se pun la fiert .
Se spala bine oaselele afumate si se pun la fiert .
Dupa ce au fiert oasele in prima apa, se indeparteaza spuma, se scurg si se pun iar la fiert in apa curata.
Se toaca ceapa marunt, se da morcovul pe razatoare si se adauga impreuna cu orezul la fiert.
Se testeaza zeama si se condimenteaza cu sare si piper.
Se fierbe borsul separat si apoi se adauga peste restul ingredientelor.
Frecam bine smantana cu galbenusurile de ou si un praf de piper si apoi adaugam peste bors.
Se mai lasa borsul sa dea un clocot. La final adaugam patrunjel tocat marunt.
Pofta buna !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii