autor:

Anonim

» » Supe de carne

ciorba cu fasole boabe si costita

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
fasole boabe, costita afumata, ceapa, radacina de patrunjel si pastarnac, pasta de tomate, morcovi, tarhon verde, cimbru, otet, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Fasolea se fierbe in apa. Dupa 15 min de fierbere, se indeparteaza apa, se inlocuieste cu alta fierbinte si se continua fierberea.
Se procedeaza asa de 3 ori. Cand fasolea e pe jumatate fiarta, se adauga morcovii, patrunjelul si pastarnacul , ceapa, cimbru si sarea. Costita afumata se inabusa se se adauga la ciorba impreuna cu pasta de tomate, tarhonul si otetul , continuand fierberea inca 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba cu fasole boabe si costita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de spate de curcan cu morcovi caliti si taitei de casa

Supa de spate de curcan cu morcovi caliti si taitei de casa

Taiati spatele de curcan in 4-5 bucati si puneti-le in apa rece 10-15 minute ca sa iasa sangele.

12 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Supe de carne
Ciorba de pui radauteana la Multicooker Crock-Pot Express

Ciorba de pui radauteana la Multicooker Crock-Pot Express

Carnea de pui si legumele curatate se introduc in Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub

3 voturi    0 comentarii
30 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 iulie 2009

    E o reteta foarte buna, familia mea a fost incantata .

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • fasole boabe
  • costita afumata
  • ceapa
  • radacina de patrunjel si pastarnac
  • pasta de tomate
  • morcovi
  • tarhon verde
  • cimbru
  • otet
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

E o reteta foarte buna, familia mea a fost incantata .

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba radauteana cu muschi de porc Ciorba radauteana cu muschi de porc

Carnea se spală bine, se taie bucăţele şi se pune la fiert într-o oală cu apă rece şi o linguriţă de sare se lasa sa

4 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ciorba ardeleneasca de perisoare Ciorba ardeleneasca de perisoare

Va spuneam eu ca in bucataria mea se intalnesc 3 stiluri , 3 regiuni: Oltenia, Cluj si Bistrita. Si de fiecare data rezulta retete

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de cartofi cu costita afumata