autor:

Anonim

» » Supe de carne

ciorba cu fasole boabe si costita

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
fasole boabe, costita afumata, ceapa, radacina de patrunjel si pastarnac, pasta de tomate, morcovi, tarhon verde, cimbru, otet, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Fasolea se fierbe in apa. Dupa 15 min de fierbere, se indeparteaza apa, se inlocuieste cu alta fierbinte si se continua fierberea.
Se procedeaza asa de 3 ori. Cand fasolea e pe jumatate fiarta, se adauga morcovii, patrunjelul si pastarnacul , ceapa, cimbru si sarea. Costita afumata se inabusa se se adauga la ciorba impreuna cu pasta de tomate, tarhonul si otetul , continuand fierberea inca 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba cu fasole boabe si costita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa a ala grec

Supa a ala grec

Spala puiul si indeparteza pielea si grasimea Pune puiul intr-o oala, adauga legumele, dafinul,

4 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Supe de carne
Supa de curcan

Supa de curcan

Se fierbe gatul de curcan,dupa care se scoate si se dezoseaza.Carnea se adauga la loc in supa,se

3 voturi    10 comentarii
50 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 iulie 2009

    E o reteta foarte buna, familia mea a fost incantata .

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • fasole boabe
  • costita afumata
  • ceapa
  • radacina de patrunjel si pastarnac
  • pasta de tomate
  • morcovi
  • tarhon verde
  • cimbru
  • otet
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

E o reteta foarte buna, familia mea a fost incantata .

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Bors de miel Bors de miel

Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Ciorba de cartofi cu scarita