Se curata ceapa,morcovul,telina, ardelul se spala apoi se tau cubulete.Intr-o oala se pune putin ulei unde se incalzesc putin peste care se pune o cana de apa, intre timp se taie carnea cubulete si se pune peste legume si se da la fiert.Cand e fiarta carnea se pun cartofii taiati cubulete,se adauga foile de dafin,baza pt mancare.Cand sunt fierti cartofi se mai adauga sare si piper dupa gust, si se pune cubul de bors Maggi si patrunjelul, se mai da un clocot apoi se ia de pe foc.
E delicioasa!
Pofta Buna!!!:)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii