Se curata cocosul, se spala si se pune la fiert in oala minune cu o lingurita sare dar in prealabil se spumuieste oala si se pune la fiert sub presiune cam 40-50 min. Intr-o alta oala se pune ulei ceapa morcov se undeste cam 4-5 min.
Dupa ce a fiert cocosul se rastoarna peste ceapa si morcov, se adauga pastarnacul, telina, cartofii taiati, taiteii, bulionul, ceapa verde, cimbru si se lasa sa fiarba. Separat se clocoteste borsul cu sare si o parte patrunjel si leustean se adauga borsul se lasa sa dea un clocot. Se stinge focul, se adauga verdeata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii