Ciorba de fasole rosie cu ciolan afumat

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de fasole rosie cu ciolan afumat

Ingrediente

  • 1 ciolan afumat
  • 500 g fasole boabe rosii
  • 2 morcovi
  • 2 cepe rosii
  • 1 pastarnac
  • 1 buc telina mai mica
  • 2 ardei grasi (1 rasu si 1 galben)
  • 3 rosii proaspete
  • 1 legatura leustean
  • cateva fire de tarhon
  • 2 foi de dafin
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se spala ciolanul si se curata (eu am luat unul dezosat), se pune intr-o oala sub presiune si se pune la fiert pana incepe oala sa fluiere. Apoi se adauga fasolea (care se lasa peste noapte la innmuiat sau se opareste in 3 ape) si zarzavatul tocat marunt.Se condimenteaza dupa gust. Se mai lasa pe foc pana este apropae fiarta fasolea, apoi se adauga rosiile date pe razatoare (daca folositi oala sub presiune reduceti mult timpul de fiebere).

Se mai lasa pana rosiile sunt facute. Se adauga leusteanul si tarhonul. Se serveste alaturi de salata de sfecla rosie coapta sau muraturi.Dupa preferinta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Salata cu cartofi noi si peste afumat

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu cartofi noi si peste afumat
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise