Se pune carenea la fiert in 5 l de apa cu sare si se are grija sa se adune spuma. Ceapa, pastarnacul, varza, morcovii, cartofii si ardeiul se curata si se taie marunt si se adauga in oala, cand carnea este aproape gata. Pui si mazarea si fasolea spalate si cand toate sunt fierte se adauga urmatoarea compozitie: faina amestecata cu bulionul, mustarul, smantana, putina apa rece si se lasa la fiert inca 15-20 minute, la urma se presara verdeata spalata si tocata marunt, apoi se da oala la o parte.
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii