autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

ciorba de legume cu carne

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iulie 2008

Ingrediente
1 kg carne de porc cu os, 3 cepe, 3 morcovi, 1 pastarnac, 1 varza mica, 3-4 cartofi, 1 legatura patrunjel verde, 1 legatura marar, 1 legatura leustean, 1 mana de mazare, 1 mana de fasole verde, 1 ardei, sare, 1 lingura mustar, 2-3 linguri de smantana, 2 linguri bulion, 2 linguri faina

Dificultate: Redusa Timp: 1h

10 voturi

Mod de preparare

Se pune carenea la fiert in 5 l de apa cu sare si se are grija sa se adune spuma. Ceapa, pastarnacul, varza, morcovii, cartofii si ardeiul se curata si se taie marunt si se adauga in oala, cand carnea este aproape gata. Pui si mazarea si fasolea spalate si cand toate sunt fierte se adauga urmatoarea compozitie: faina amestecata cu bulionul, mustarul, smantana, putina apa rece si se lasa la fiert inca 15-20 minute, la urma se presara verdeata spalata si tocata marunt, apoi se da oala la o parte.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba de legume cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu carne de porc si legume

Ciorba cu carne de porc si legume

Carnea se spala , se portioneaza si se pune la fiert in apa rece in care am pus si un strop de sare.Se

11 voturi    8 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de legume cu carne de vita

Ciorba de legume cu carne de vita

Se spala carnea si se pune la fiert in 4,5 litri de apa cu sare. Se curata si se spala pastarnacul,

12 voturi    5 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne de porc cu os
  • 3 cepe
  • 3 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 varza mica
  • 3-4 cartofi
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura leustean
  • 1 mana de mazare
  • 1 mana de fasole verde
  • 1 ardei
  • sare
  • 1 lingura mustar
  • 2-3 linguri de smantana
  • 2 linguri bulion
  • 2 linguri faina

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de urzici cu pretenţii aristocrate de velouté