Se pune carenea la fiert in 5 l de apa cu sare si se are grija sa se adune spuma. Ceapa, pastarnacul, varza, morcovii, cartofii si ardeiul se curata si se taie marunt si se adauga in oala, cand carnea este aproape gata. Pui si mazarea si fasolea spalate si cand toate sunt fierte se adauga urmatoarea compozitie: faina amestecata cu bulionul, mustarul, smantana, putina apa rece si se lasa la fiert inca 15-20 minute, la urma se presara verdeata spalata si tocata marunt, apoi se da oala la o parte.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii