autor:

dan deva

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de maruntaie de pui

Autor: dan deva (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dan deva (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
500g pipote si inimi de pui, 2 linguri de ulei, 2 morcovi, 2 radacina de patrunjel, 1/2 telina, 2cartofi, 1 ceapa rosie, 2 linguri de orez, 1ou, 3 linguri de smantana, 1/2 l bulion, 1 lingura patrunjel frunze tocat fin, sare, piper si otet balsamic dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se curata pipotele si inimile si se taie mai marunt. Se toaca ceapa, se curata si se taie cubulete legumele.

Se caleste usor ceapa, se adauga maruntaiele si se acopera oala cu capac si se soteaza la foc mic. Cand s-au imuiat pipotele, se adauga legumele si se calesc in continuare pana se imoaie morcovii, dupa care se pune apa clocotita (2-3 l) si se continua fierberea adaugande-se si orezul prefiert.

Dupa fierberea ingredientelor se adauga bulionul, sarea si piperul dupa gust, se lasa un clocot, se drege cu oul batut cu smantana, se opreste si se adauga patrunjelul tocat, la servire se adauga otet balsamic dupa gust in farfurie. Se recomanda servirea cu paine prajita, ardei iute si un pahar de vin alb sau roze demisec.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de maruntaie de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE SALATA CU PAPARADA

CIORBA DE SALATA CU PAPARADA

Se taie baconul feliute subtiri si se prajesc. Eu golesc grasimea de la bacon si folosesc fat free

12 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de dovleac cu cartofi

Ciorba de dovleac cu cartofi

Legumele se curata si se taie marunt. Intr-o oala punem dovlecelul ras, ceapa, gogosarul taiat felii

4 voturi    1 comentariu
40 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 500g pipote si inimi de pui
  • 2 linguri de ulei
  • 2 morcovi
  • 2 radacina de patrunjel
  • 1/2 telina
  • 2cartofi
  • 1 ceapa rosie
  • 2 linguri de orez
  • 1ou
  • 3 linguri de smantana
  • 1/2 l bulion
  • 1 lingura patrunjel frunze tocat fin
  • sare
  • piper si otet balsamic dupa gust

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui