Se curata pipotele si inimile si se taie mai marunt. Se toaca ceapa, se curata si se taie cubulete legumele.
Se caleste usor ceapa, se adauga maruntaiele si se acopera oala cu capac si se soteaza la foc mic. Cand s-au imuiat pipotele, se adauga legumele si se calesc in continuare pana se imoaie morcovii, dupa care se pune apa clocotita (2-3 l) si se continua fierberea adaugande-se si orezul prefiert.
Dupa fierberea ingredientelor se adauga bulionul, sarea si piperul dupa gust, se lasa un clocot, se drege cu oul batut cu smantana, se opreste si se adauga patrunjelul tocat, la servire se adauga otet balsamic dupa gust in farfurie. Se recomanda servirea cu paine prajita, ardei iute si un pahar de vin alb sau roze demisec.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii