Ciorba de perisoare

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de perisoare

Ingrediente

  • - 300g carne de vita tocata
  • - un ou
  • - 2 cepe
  • - un morcov
  • - un manunchi de pastai
  • - 2 felii paine inmuiate in lapte
  • - 5 linguri orez
  • - 1 cartof
  • - o lingura bors magic
  • - o lingura pasta tomate
  • - o lingura leustean uscat

Mod de preparare

Puneti la fiert cartoful taiat cuburi, morcovul rondele, fasolea verde taiata fasii si o ceapa tocata marunt(eu am pus ceapa taiata pe jumate si un fir de ceapa verde taiat).

Pentru a prepara perisoarele puneti carnea tocata intr-un vas incapator peste care adaugati oul, cealalta ceapa tocata cat de marunt puteti (eu nu am rezistat sa nu pun si un fir de ceapa verde), feliile de paine scurse de lapte, orezul spalat si scurs si un praf de sare si piper apoi amestecati totul bine.

Dupa ce ati amestecat toate ingredientele, luati carne cat incape intr-o lingura dati-o prin faina si formati perisoarele. Apoi punetiile deoparte pe o folie de aluminiu.

Cand ati terminat toata carnea, punetile perisoarele in oala una cate una si lasati sa fiarba la foc mic, potriviti de sare si acoperiti oala.

Cand perisoarele s-au fiert adaugati pasta de tomate si borsul, lasati sa mai fiarba 10-15 minute.

La final adaugati leusteanul, mai lasati pe foc 2-3 minute.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise