autor:

Guedri Adelina

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de perisoare

Autor: Guedri Adelina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 septembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Guedri Adelina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 septembrie 2012

Ingrediente
2 morcovi, 1 ardei rosu, 1 ardei galben, 1 ceapa, telina, 2 cartofi, smantana, 1 galbenus de ou, marar, , Pentru perisoare:, 300g carne tocata de pui, 1 ceapa uscata, 2 fire ceapa verde, 1 ou, marar, patrunjel, cimbru, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 50 min

4 voturi

Mod de preparare

Curatam zarzavaturile,le tocam si le punem la fiert. Intre timp pregatim perisoarele: taiem ceapa marunt si o punem la calit in putin ulei pentru 5 minute dupa care o adaugam la carnea tocata impreuna cu un ou, marar, patrunjel, cimbru, sare, piper si amestecam. Formam perisoarele si cand legume sunt aproape fierte le adaugam in oala. Adaugam sosul de rosii, apoi borsul si condimentam dupa gust cu sare, o dregem cu smantana si la final adaugam marar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare, acrita cu zeama de varza

Ciorba de perisoare, acrita cu zeama de varza

Punem apa la fiert. Nu vom adauga sare pentru ca avem zeama de varza sarata. Curatam, spalam si

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de carne
Ciorba de perisoare de peste

Ciorba de perisoare de peste

Am tocat legumele marunt. Am pus ceapa la calit in putin ulei, cand si-a schimbat culoarea am adaugat

5 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 50 min

4 voturi

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 ceapa
  • telina
  • 2 cartofi
  • smantana
  • 1 galbenus de ou
  • marar
  • Pentru perisoare:
  • 300g carne tocata de pui
  • 1 ceapa uscata
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 ou
  • marar
  • patrunjel
  • cimbru
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Guedri Adelina
Soleanca

Soleanca

Taiem mezelurile fasii si le punem la fiert. Intre timp taiem legumele si le punem la calit in 2

21 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
File de merluciu pane cu legume

File de merluciu pane cu legume

Condimentam pestele cu sare si piper, punem legumele la fiert. Amestecam oul cu faina, adaugam pestele

5 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu peste
Cartofi cu chiftele la cuptor

Cartofi cu chiftele la cuptor

Taiem cartofii semiluna si ii fierbem timp de 15 min. Dupa ce au fiert ii condimentam cu rozmarin,

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de zarzavaturi