autor:

Guedri Adelina

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de perisoare

Autor: Guedri Adelina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 septembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Guedri Adelina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 septembrie 2012

Ingrediente
2 morcovi, 1 ardei rosu, 1 ardei galben, 1 ceapa, telina, 2 cartofi, smantana, 1 galbenus de ou, marar, , Pentru perisoare:, 300g carne tocata de pui, 1 ceapa uscata, 2 fire ceapa verde, 1 ou, marar, patrunjel, cimbru, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 50 min

4 voturi

Mod de preparare

Curatam zarzavaturile,le tocam si le punem la fiert. Intre timp pregatim perisoarele: taiem ceapa marunt si o punem la calit in putin ulei pentru 5 minute dupa care o adaugam la carnea tocata impreuna cu un ou, marar, patrunjel, cimbru, sare, piper si amestecam. Formam perisoarele si cand legume sunt aproape fierte le adaugam in oala. Adaugam sosul de rosii, apoi borsul si condimentam dupa gust cu sare, o dregem cu smantana si la final adaugam marar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Zilele trecute pe mai toate site-urile pe care le urmaresc au "navalit" (sau cel putin asa mi s-a

2 voturi    1 comentariu
50 min
Supe de legume
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Puneti la fiert cartoful taiat cuburi, morcovul rondele, fasolea verde taiata fasii si o ceapa tocata

8 voturi    0 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 50 min

4 voturi

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 ceapa
  • telina
  • 2 cartofi
  • smantana
  • 1 galbenus de ou
  • marar
  • Pentru perisoare:
  • 300g carne tocata de pui
  • 1 ceapa uscata
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 ou
  • marar
  • patrunjel
  • cimbru
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Guedri Adelina
Soleanca

Soleanca

Taiem mezelurile fasii si le punem la fiert. Intre timp taiem legumele si le punem la calit in 2

23 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
File de merluciu pane cu legume

File de merluciu pane cu legume

Condimentam pestele cu sare si piper, punem legumele la fiert. Amestecam oul cu faina, adaugam pestele

5 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu peste
Cartofi cu chiftele la cuptor

Cartofi cu chiftele la cuptor

Taiem cartofii semiluna si ii fierbem timp de 15 min. Dupa ce au fiert ii condimentam cu rozmarin,

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba ardeleneasca cu pui